Tarjoan koulutukselleni esimerkiksi seuraavia hyötyjä:

 1. Ohjelman käytön nopeutuminen ja ongelmien väheneminen. Opit kurssilla olennaiset taidot, jotka nopeuttavat työskentelyäsi. Lisäksi ongelmatilanteet vähenevät tai katoavat kokonaan. Et myöskään tarvitse muiden tukea, jolloin kahden tai useamman ihmisen työaikaa menee hukkaan.
 2. Saat päivitettyä tietosi. Oletko käynyt pelkästään ns. kantapääopiston (eli olet itseopiskellut) tai onko edellisestä kurssistasi aikaa jo vuosia? Opituilla harjoittamattomilla taidoilla on tapana unohtua. Lisäksi ohjelmaversio on saattanut muuttua edellisen kurssisi jälkeen.
 3. Lyhyt kesto. Suurin osa kursseista kestää enintään päivän, jolloin sinun on helpompi irrottautua töistä. Mahdollisimman lyhyen kurssin aikana uutta asiaa tulee myös sopiva määrä, joten opetetut asiat on helpompi omaksua.
 4. Kokenut kouluttaja tekee oppimisestasi mukavaa ja tehokasta. Vuosien kokemus auttaa vastaamaan kurssilaisten kysymyksiin ja pitämään koko kurssin ajankäytön tehokkaana. Saat myös automaattisesti ohjelman käytön parhaat vinkit. Huolehdin lisäksi siitä, että kaikki pysyvät mukana.
 5. Innostava opetus auttaa ymmärtämään ja motivoi hyödyntämään opittuja taitoja. Minä todella pidän työstäni sekä ihmisten auttamisesta!
 6. Pieni ryhmäkoko, jossa opetus on henkilökohtaisempaa.
 7. Selkeä kurssimateriaali auttaa oppimisessa ja muistamisessa. Kurssimateriaali on tärkeä osa kurssia, sillä se toimii muistin virkistäjänä kurssin jälkeen.
 8. Käytännönläheisten harjoitusten avulla opit ratkaisemaan todellisia työelämän ongelmia. Lisäksi sekä yhdessä että itsenäisesti tehtävien harjoitusten avulla sisäistät opitut taidot.

Jos päätät kuitenkin mennä jonkun toisen koulutusyrityksen kurssille, vältä seuraavia koulutuksen sudenkuoppia:

 • Kouluttaja opettaa liian monen eri ohjelman käyttöä. Kouluttaja tietää silloin monesta ohjelmasta jotain, mutta ei oikein hallitse mitään ohjelmaa. Tällöin vastaukset kurssilaisten kysymyksiin ovat enemmänkin arvauksia.
 • Kouluttaja on vaan töissä. Saat kyllä tietoa, mutta opettajan ajatukset ovat muualla. Todellisuudessa hän kouluttaa vain, koska ei ole juuri nyt muutakaan työtä löytänyt. Hän on saattanut myös kouluttaa vuosia, mutta ei vieläkään tiedä, mitä haluaisi isona tehdä. Koska kouluttaja ei jaksa oikein innostua, niin miten sinäkään voisit?
 • Kouluttaja osaa ohjelmien käytön todella hyvin ja hän tietää sen. Kurssilaiset ovat tällaisella kurssilla katsomassa opettajan showta ja ihailemassa hänen taitojaan. Varo kysymästä mitään, sillä opettaja todennäköisesti nauraa osaamattomuudellesi. Saatat kuulla neljä eri tapaa tehdä joku asia, mutta et muista kurssin jälkeen mitään niistä.
 • Työnantajasi maksaa kurssista jopa tuplahinnan. Esimerkiksi Tieturin ja Sovelton kurssit ovat huomattavasti kurssejani kalliimpia, sillä kurssimaksuja tarvitaan suuren henkilökunnan ja isojen toimitilojen kiinteisiin kustannuksiin.