Oy Moccamaster Nordic Ab

”Pohdimme Microsoft Teamsin käyttöönottoa, mutta koimme tarvitsevamme apua selvittääksemme ohjelman sopivuutta tarpeisiimme.

Yhteistyö Petrin kanssa oli alusta saakka mutkatonta ja helppoa. Koulutus oli perusteellinen ja käytännönläheinen ja sai koko henkilöstömme innostumaan. Jo samana päivänä Teamsin käyttö lähti käyntiin ja innostus on levinnyt myös muihin maayhtiöihimme.

Tiina Airola
Country Manager

Live Nation Finland Oy

”Olemme käyttäneet vuosia Petriä henkilöstömme Excel-koulutukseen alkeisopetuksesta jatkokurssiin ja räätälöityyn käyttöopastukseen ja pivotointiin. Koulutukset ovat aina olleet erittäin laadukkaita ja käytännönläheisiä. Koulutusten asiasisältö on hyvin laadittu vastaamaan tarpeitamme, Petri on taitava kouluttaja ja koulutuksessa jaettava materiaali ja harjoitustehtävät ovat selkeitä. Henkilöstömme toiveesta tulemme jatkossakin tilaamaan Petriltä näitä koulutuksia.”

Nina Castrén, CEO

ACCO Brands / Esselte Office Products Oy

”Tilasin Petri Manun kouluttamaan henkilökuntaamme Exceliin.  Koulutukseen osallistui 5 henkilöä.  Olemme kaikki kokeneita peruskäyttäjiä, mutta tarvitsimme tukea ja vinkkejä joihinkin toimintoihin liittyen eri tietokantojen yhdistämisiin.  Petri opetti selkeästi ja antoi lukuisan määrän hyviä vinkkejä niihin aiheisiin jotka meille olivat haasteellisia ja moneen muuhunkin. Harjoitukset oli hyvin toteutettuja. Petri osasi myös hyvin huomioida eri ihmisten taitotasot.  Henkilöstömme oli todella tyytyväinen päivän antiin.”

Jyrki Ahola, Country Manager

Fleet Innovation

”Tilasin Petrin pitämään työporukallemme Excel Pivot-koulutusta, koska käytämme paljon Exceliä ja pivotointia raportointiin. Petri otti tarpeemme hyvin huomion laajemminkin ja haki meidän tarpeisiin sopivaa apua, vinkkiä ja toimintoa. Tuntui siis todella, että kurssipäivä oli räätälöity, vaikka etenimme tietyn ohjelmarungon mukaisesti. Miellyttävä ja rento ote opettamiseen säilyi koko päivän ja saimme vielä jälkikäteen harjoittelutehtäviä meiliimme. Täyden kympin suositus siis!”

Reetta Kuusikko

Teollisen yhteistyön rahasto Oy (Finnfund)

”Petriin voi aina luottaa, että koulutukset ovat laadukkaita ja kaikki pysyvät opetuksessa mukana saaden siitä mahdollisimman paljon irti. Tämän takia Petri onkin luottokouluttajamme koko henkilökunnan it-taitoja kehittäessä.”

Katja Koski

henkilöstöasiantuntija

PlusTerveys Oy

”PlusTerveys-konserni on käyttänyt Petri Manun koulutuspalveluja menestyksekkäästi useiden vuosien ajan. Tavoitteemme on kehittää ja kasvattaa henkilöstömme IT-taitoja ja varmistaa jokaiselle työntekijälle työssä tarvittava osaaminen. Yhteistyökumppaniltamme vaadimme vankan asiaosaamisen lisäksi innostavaa, kannustavaa ja eritasoisten koulutettavien tarpeisiin mukautuvaa lähestymistapaa.

Yhteistyömme Petri Manun kanssa on vastannut näihin odotuksiimme erittäin hyvin. Henkilöstöltä kursseista saamamme palaute on yllättänyt meidätkin iloisesti. Kurssien ansiosta Excelin käytön tehokkuus on kasvanut huimasti.

Aiomme jatkossakin hyödyntää Petri Manun ja Mikrokoulutuksen ammattitaitoa!”

Miina Pulkkinen

Asiakkuusjohtaja

Salok Osk

”Petri piti meille kaksi tiivistä ja tehokasta aamupäivää Excelistä sekä Outlookista. Todella innostavaa ja asiantuntevaa koulutusta. Kaikki koulutukseen osallistujat saivat paljon uusia käyttövinkkejä.”

Annamari Manninen

Salok Osk

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

” Petri on ollut kouluttamassa henkilöstöllemme kolme kertaa Outlookin saloja. Jokainen osallistujajoukko on ollut vilpittömän hämmästynyt, miten jokapäiväisessä työkalussa, Outlookissa on niin paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden olemassaolosta ei ole aiemmin ollut tietoinen.

Koulutuksen harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja ohjeet selkeitä. On myös hyvä, että koulutuksessa annetaan selkeitä tehtäviä, joita harjoittelemalla voi itsekin ylläpitää uusia taitoja. Suosittelen koulutusta kaikille, jotka haluavat tehostaa ajankäyttöään ja viestintäänsä.”

Kirsi Valto

Kehittämispäällikkö

Upcast Oy

Outlook hallintaan -kurssi.

”Useimmat kurssilla olleet kommentoivat välittömästi, että se oli todella hyödyllinen. Muutaman päivän kuluttua he toistivat asian ja lisäsivät, että opittuja asioita on jo otettu paljolti käyttöön.  Hyviä vinkkejä, jotka ovat nyt jo jopa OneNotea myöten käytössä.”

Hanna-Leena Mäkitalo

Deputy Managing Director

Expense Reduction Analysts

”Petri on useaan otteeseen räätälöinyt meille tarpeisiimme sopivan Excel/Word/Powerpoint koulutuksen ja joka kerta olemme olleet koulutuksen antiin erittäin tyytyväisiä!”

Jyri Haapalahti | Partner

KoulutusPro

”Vuonna 2015 alkanut yhteistyömme on sujunut hyvin. Petri Manu on luotettava, asiantunteva sekä pidetty kouluttaja ja hänen käytännönläheiset kurssinsa saavat paljon kiitosta.”

Petri Kuusela

Koulutustuottaja http://site.koulutuspro.com/

Suomen Jääkiekkoliitto / Finnish Ice Hockey Association

”Petri koulutti Jääkiekkoliiton henkilöstöä Powerpointin, Excelin ja Wordin osalta tammikuussa 2017. Koulutus oli kohdistettu oikeisiin asioihin ja tehtiin hyvällä, käytännönläheisellä otteella. Koulutus sisälsi myös riittävästi harjoituksia, jotta opetettuja asioita pääsi kokeilemaan käytännössä. Lisäksi koulutuksen jälkeen käyttöön jäi hyvä koulutusmateriaali, johon on mahdollista palata myöhemminkin jos tarvitsee kertausta koulutuksessa käsiteltävistä asioista. Henkilökuntamme oli tyytyväinen koulutukseen, ja voinkin meidän kokemuksemme perusteella suositella Petriä kouluttajaksi myös muille.”

Jaakko Luumi

Talouspäällikkö / Finance Manager

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry.

Word-, PowerPoint- ja Excel-koulutuksia 2016.

”Opetus oli perusteellista ja selkeää. Asiat etenivät loogisesti ja harjoitukset olivat erinomaisia. Opetus oli niin perusteellista, ettei aiottua yksilöopetusta enää tarvittu.”

Anne Panttila

talous- ja henkilöstöjohtaja

Mikrokoulutus Pro Oy jatkaa Rakennusliiton kouluttamista vuonna 2019

Vuonna 2012 aloitettu yhteistyö jatkuu myös tänä vuonna.

Mikrokoulutus Pro Oy kuuluu Nokian toimittajarekisteriin 4/2015 lähtien

Vuonna 2016 – 2018 minulla oli ilo ja kunnia toimia koulutusyhteistyössä myös esimerkiksi seuraavien organisaatioiden kanssa:

ATK-Laskenta H. Koistinen Oy Onnettomuustutkintakeskus
Atradius Credit Insurance N.V. Opetusalan Ammattijärjestö OAJ
Audit Team Finland Oy Ovako Imatra Oy Ab
Avoine Oy Oy M. Haloila Ab
Biolin Scientific Oy OSRAM Ab
Central Baltic Programme Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab
Coloplast Oy Rakennusliike Asko Kokkonen Oy
Continental Rengas Oy Sanofi-aventis Oy
DATACLERIC Oy Sanoma Media Finland Oy
Delingua Language Services Santa Monica Networks
Elekta Oy Spinverse Innovation Management Oy
Espoon seurakuntayhtymä SSM I Helsingin Jakelu-Expert Oy
Eventium Teollisen yhteistyön rahasto Oy (FINNFUND)
Hoyer Finland Oy Tietosuojavaltuutetun toimisto
J.M. Huber Finland Oy Tilistar Oy
Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto Tilitoimisto Pietarila Oy
KoulutusPro U-landshjälp Från Folk till Folk
i Finland rf
Leppävaaran Laskenta Oy Vattenfall
MARK Suomen Markkinointiliitto ry Yara Suomi Oy
Mehiläinen Yle
Oikeusministeriö Ympäristöministeriö
Olive-Keittiöt