Koulutus webinaarina

​Webinaari on koulutus, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät nettiselaimella omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin henkilökohtaisella osallistumislinkillä. Et tarvitse maksullisia ohjelmia. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

​Webinaari voidaan pitää luentomuotoisena, jolloin vain seuraat opetusta. Käytännönläheisemmässä muodossa seuraat esitystä 2. näytöstä ja teet itse opetettuja asioista päänäytöltäsi. Yksi osallistuja voi myös jakaa neuvotteluhuoneessa webinaarin oman tietokoneensa kautta kaikkien nähtäville, jolloin osallistujille riittää kannettavan tietokoneen oma näyttö.
​Webinaarista saa myös muutamaksi kuukaudeksi tallenteen kertausta varten tai opiskeluun, mikäli osallistuja ei päässyt mukaan varsinaiseen webinaariin.

​Eroja tavalliseen koulutukseen

  • Säästö matkakustannuksissa ja -ajassa
  • Mahdollisuus kerrata opetus tallenteen avulla
  • Kysymykset esitetään kirjoittamalla chatin muodossa
  • Live-webinaarin seuraaminen edellyttää toimivaa nettiyhteyttä sekä mielellään Googlen Chrome-selainta

Esimerkki webinaarista

Sisältää käyttövinkin isossa taulukossa liikkumiseen sekä suodatus- ja lajittelupainikkeiden lisäämisen ja automaattisen muotoilun Taulukko-toiminnolla.

Yhteyslomake / tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.